Reklama

Reklama w RankingLekarzy.pl

Lekarzy zainteresowanych uruchomieniem profilu w naszym serwisie prosimy o kontakt na adres:
kontakt@rankinglekarzy.pl

Informacja dla domów mediowych, agencji interaktywnych i brokerów internetowych - w sprawie informacji o możliwości reklamy w serwisie rankinglekarzy.pl prosimy skontaktować się z nami na adres: kontakt@rankinglekarzy.pl

Dlaczego warto reklamować się w RankingLekarzy.pl?

Lekarzom oferujemy zamieszczenie rozbudowanych informacji o swojej praktyce, jak również możliwość bezpośredniego umawiania wizyt we własnym gabinecie. Przyprowadzamy wartościowych i zweryfikowanych pacjentów, którzy nie generują pustych przebiegów.

RankingLekarzy.pl to bardzo dobre miejsce na reklamę marek, usług i produktów z branży medycznej, farmaceutycznej i kosmetycznej a także produktów kierowanych do kobiet. Co miesiąc odwiedza nas niemal milion pacjentów, którzy poszukują informacji o usługach medycznych.

RankingLekarzy.pl to:

1. Źródło wyjątkowo wiarygodnych informacji o lekarzach wszystkich specjalizacji, zamieszczonych przez pacjentów.

2. Obszerne źródło informacji dostępne ze wszystkich urządzeń podłączonych do Internetu: z komputerów, smartfonów, tabletów oraz telewizorów. Serwis stworzony w technologii Responsive Web Design.

3. Idealne miejsce, w którym lekarz może zadbać o swój wizerunek oraz zaprezentować swoją praktykę.

4. Narzędzie dające lekarzom możliwość zwiększenia widoczności, zarówno w samym serwisie, jak i w Internecie (w wynikach wyszukiwania).

5. Miejsce dialogu lekarzy i pacjentów.

W celu zapewnienia zrównoważonego rozwoju i utrzymania wysokiej jakości usług, na naszym portalu prezentowane są treści reklamowe. Podchodzimy do tego procesu z najwyższą dbałością o transparentność i zgodność z obowiązującymi przepisami, w szczególności z Aktem o Usługach Cyfrowych (DSA).

Na naszym portalu wyświetlamy reklamy podmiotów trzecich którzy zlecili nam lub naszym partnerom takie działanie.

Nasze zasady dotyczące reklam:

1. Wyraźne oznaczenie: Każda treść o charakterze komercyjnym jest w sposób jednoznaczny i widoczny oznaczona jako „Reklama”.

2. Pełna transparentność: Zgodnie z art. 26 DSA, po kliknięciu w oznaczenie reklamy, użytkownik otrzyma szczegółowe informacje, w tym:

• dane identyfikujące osobę fizyczną lub prawną, w imieniu której reklama jest prezentowana (reklamodawca),

• dane identyfikujące osobę fizyczną lub prawną, która za reklamę zapłaciła, jeżeli jest ona inna niż reklamodawca.

3. Brak profilowania: Podkreślamy, że wyświetlane reklamy nie są personalizowane na podstawie analizy Państwa zachowania, aktywności czy jakichkolwiek innych danych składających się na profilowanie w rozumieniu RODO. Kryteria doboru reklam opierają się na ogólnych zasadach, niezwiązanych z konkretnym użytkownikiem.

4. Weryfikacja treści: Dostawca platformy zastrzega sobie prawo do weryfikacji i dopuszczenia każdej reklamy. Naszym celem jest zapewnienie, aby prezentowane treści były zgodne z prawem, dobrymi obyczajami oraz charakterem naszego serwisu.