Skontaktuj się z nami

Kontakt z Tobą ma dla nas bardzo duże znaczenie.

Formularz służy wyłącznie do kontaktu z zespołem obsługi portalu – w szczególności w sprawach związanych z:
danymi lekarzy (np. aktualizacja informacji na profilu)
opiniami pozostawionymi przez pacjentów (np. zgłoszenie nadużycia, treści niezgodne z regulaminem)
komentarzy dotyczących działania portalu.

Formularz nie służy do:
umawiania wizyt,
kontaktu z lekarzem w sprawie recept, zwolnień, skierowań,
zgłaszania spraw medycznych.

Aby umożliwić szybką i skuteczną obsługę zgłoszenia, prosimy o podanie linku do profilu lekarza, którego dotyczy wiadomość.

@

Wypełniając formularz zgadzam się na przetwarzanie podanych danych osobowych przez Medicover Sp. z o. o. z siedzibą Al. Jerozolimskie 96, 00-807 Warszawa w celu kontaktu w związku ze zgłoszonym pytaniem oraz przyjmuję do wiadomości, że Medicover Sp. z o. o. jest Administratorem Danych Osobowych.

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych w celach kontaktowych
  • Administrator danych: Medicover Sp. z o. o, Al. Jerozolimskie 96, 00-807 Warszawa
  • Cele przetwarzania: kontakt zwrotny lub odpowiedź na zadane pytanie
  • Podstawy prawne przetwarzania: nasz uzasadniony interes
  • Prawa związane z przetwarzaniem danych: prawo dostępu do danych osobowych, inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych
  • Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medicover Sp. z o. o
rozwiń >>